Fullspäckad helg

Förlåt för dålig uppdatering ! Har haft så jävla mycket att stå i helgen , har jobbat , varit på TRE (!!) kalas på en kväll . Det har faktiskt gått bra ihelgen med kosten , har nästan inte fuskat något alls , men nu jävlar lägger jag i en högre växel , imorgon blir det promenader och bra kost . Vägning på torsdag :D Då jävlar ! haha , mycket svordomar idag , min tunga är kolsvart ;>

Trevlig kväll allihopa :)

I'm going crayzy !



Mitt snus är slut , GE MIG !! :P

Snedsteg

Dagen börjar lida mot sitt slut och jag känner mig piggare nu . Dagen har dock inte varit så superbra ;(

Frukost/Lunch/Middag: Pizza + läsk
Kvällsmat: Chips + dipp

haha , nu känns de som att jag har svikigt mig själv BIG TIME ! Men man får ju inte deppa ihop för det , ibland stöter man på bulor på vägen . Men imorgon är det nya tag som gäller , tänker inte deppa ihop för ett litet snedsteg :) Som jag sa tidigare , det här är början på mitt nya liv .

Det är är dina vanor som har betydelse , inte dina ovanor !

Trevlig kväll allihopa :)

JAG SKA ALDRIG !!

Precis dom orden sa jag igårkväll innan jag gick och la mig . Jag ska aldrig dricka igen ! haha Men kvällen var skitkul , trevligt folk , god mat och dricka . När jag klev upp på morgonen så kände jag bara att hela världen rasade . Hela köket snurrade , skallen dunkade och jag stod och tittade över ca 20 halvtomma flaskor , popcorn överallt , kladdigt på varenda yta och massor med skräp ! Blääää säger jag bara . Men nu har jag diskat så de ser någorlunda bra ut här :) Fast jag är långt ifrån klar . Måste dammsuga och vaska , panta burkar och fara och lämna sopor . Men sånt hör väll till ? Jag ska iaf inte dricka någon form av alkoholhaltiga drycker på väldigt länge ! Tur man är ledig idag ..

Fest ikväll !

Vet inte vad de är för fel på mig , jag sover HELA tiden !! Och när jag inte gör det så är jag trött konstant .. Jag har bokat tid hos en läkare , får se vad han säger . Kan ju inte leva såhär för fan ! Vet att jag förut har haft lågt blodvärde och då var jag trött hela tiden , men har aldrig haft det såhär . Då fick jag dricka äcklig blodsaft , finns verkligen inget äckligare ! Jag kommer säkert få göra det nu också , HUVVA !

På tal om dricka , så är det fest ikväll ! Var jävligt längesen ;) Så idag kommer jag synda till max . Jag och en kompis ska dessutom försöka göra palt , och ni som inte vet vad de är , de är typ degklumpar gjort på potatis och mjöl . Man äter stekt fläsk , smör och lingonsylt till . Det är SKITGOTT !! Jag testade det en gång när jag var uppe i norrland hos en kompis , hans mamma visade hur man gjorde så jag hoppas de blir gott ikväll . Någon av er som har smakat denna underbar maträtt ? Alkohol+palt , är det en bra kombination ? :P haha , aja kan ju berätta sen om de är de ..

Dagens intag

Frukost/Lunch: Omelett med ägg, keso och grädde -
Middag: Åt matlåda från igår , köttfärs med blomkålsmos .

Bra mat idag också . Måste få in frukost också , men jag är verkligen ingen frukostmänniska ! Mår nästan illa på morgonen , är iaf varken hungrig eller sugen på mat . Men kvällar däremot , då jävlar ! Är såå sugen på något just nu , snälla nån säg till mig att jag inte får göra det . Förstör bara för mig själv osv ..


Tillökning i familjen ?

Nu är jag hemma igen , har jobbat och varit hos en kompis . Det blev lite senare än jag trodde men de blir ju alltid det , man ska skvallra och prata om allt möjligt :) Har ju även tagit ett gravtest , hade bara råd med ett . De är förjävligt dyrt ! Tjejer måste lägga ut massor med pengar på p-piller, bindor, tamponger och gravtest och tusen andra saker . Vi ska dessutom vara snygga jämt , sminkade , snygga kläder , aldrig ha hår på fel ställen och inte vara för "manliga" typ inte fisa och rapa . Men jag tycker det är skitkul att vi får vara mycket snyggare än killar ;) Just de ! haha , testet var negativt ! Var inte speciellt orolig , de kändes inte som att jag var gravid denhär gången . Och även om jag hade varit de hade de inte varit någon katastof , älskar ju barn och längtar skitmycket tills jag och min pojkvän får en liten . Skulle inte alls göra abort , men de kanske är lätt att säga såhär . Det är ju inte billigt att ha en liten !

Dagens fråga ; Vad tycker du om abort?!

Puss på er !

Mobilbloggar

Sitter på jobbet nu , de är tomt med folk . Har nog inte sagt var jag jobbar någonstans :) måste göra ett inlägg där jag skriver om mig själv ;> iaf så jobbar jag på en klädbutik här i stan . Slutar ju snart och då ska jag hem till en kompis ! Ska inte vara så länge för jag ska tvätta imorgon :) så då ses vi senare ikväll ! Tack för alla fina mail och kommentarer ! <3

Middagstips!

Här kommer kvällens middagstips;
Blomkålsmos
Det här låter kanske inte så lockande , men tro mig , det är jättegott!
Det här behöver du
1 Blomkålshuvud
1 dl grädde
Salt, vitpeppar

Börja med att ta bort bladen från blomkålen, dela upp i mindre bitar så de går fort att koka . Skölj och lägg i en kastrull och koka i ca 30 minuter eller tills de är mjuka. Låt de rinna av ett tag, annars blir moset som välling. Värm grädden i micron, undertiden vispar du blomkålen med elvisp och tillsätter sen grädden, salt och peppar.

Det här kan du äta som vanligt potatismos tillsammans med kött eller annat gott :) Ge det en chans och fråga gärna om du undrar över något !

Jag är sen !!

Ungefär två veckor sen . Såg nyss att min mens skulle ha kommit för ett bra tag sen ?! Inte kul , jag kan ju inte vara på tjocken heller . Nej , ska och köpa tusen grav-tester efter jobbet !!

Ge mig !!



Tänk att få vakna bredvid en sån här snygging ;)

Huvva !

Hej alla !
Jag sa ju igår att jag skulle vända om dygnet , jo tjena ! Jag gick och la mig i tid ,  vaknade kring nio och var pigg . Men nej nej , jag somnade om och vaknade kl tolv . Fattar inte hur en människa kan sova så länge ?! Jag är trött konstant ! Men om man är så pass överviktig som jag är så tar det på krafterna och man måste sova mkt , men såhär ?! Nej , skärpning nu !

Ska hoppa in i duschen , äta mat och sen blir de jobb :)

Dagens intag

Frukost / Lunch: Omelett med ägg, keso & grädde
Middag: Blomkålsmos & Köttfärs
Kvällsmat: Hemmagjord chokladmousse gjord på grädde och mörk choklad (inte bra , jag vet , men jag var så sugen och läste på en sida att man kunde ta till det om man var tvungen)

Ingen träning

Är faktiskt nöjd med dagen . Om man jämför med andra dagar då det kunde se ut såhär

Frukost: Skiter i frukosten och är döhungrig till middagen då jag vräker i mig.
Mellanmål: Någon fika eller godisbit.
Middag: Oftast husmanskost , ibland pizza eller sånt.
Kvällsmat: En hel chipspåse + 1 dipp (då snackar vi hela gräddfilen och hela påsen) och  en 1 ½ L cola . Kanske även något annat som glass eller godis.

Så ni förstår väll vilken skillnad jag har gjort ? Helt sjukt ! Blir äcklad av mig själv när jag skriver det här .. Usch , nu började jag må illa !

Skitkul !!

Måste säga att de är superroligt att de är så många som har börjat läsa min blogg :) Hoppas att alla stannar kvar !
Puss på er <3

:D

Åh , jag känner mig så himla positiv till det här . Jag kommer verkligen lyckas ! Det är nu det händer , de här är början på min resa . Jag hoppas på att kunna lära känna mig själv bättre och att min självkänsla ökar . Jag har (tro det eller ej) väldigt bra självförtroende ! Jag kan tycka att jag ser bra ut ibland , har även fått fina komplimanger som gör att självförtroendet stärks . Däremot har jag en väldigt dålig självkänsla . De är två helt olika saker ! Svårt att förklara , lyssna på Mia Törnblom så fattar du .

Det pirrar i kroppen när jag tänker på det . Ska jag kunna gå på stan och shoppa som en vanlig människa , utan att skämmas för vilken storlek jag har , kunna välja bland alla kläder och inte behöva gå till "Den stora avdelningen" ?! Jag hoppas verkligen det ! Allt går , alla kan om de vill :) Jag vill !!!

Lunch

Måste bara berätta om vilken underbar lunch jag har ätit idag . Jag gjorde en omelett med ägg , chili-keso , grädde och salt & peppar . Det blev skitgott ! Det kommer jag göra fler ggr :)

Men måste säga att jag är ganska sugen på något gott just nu , en godispåse hade inte suttit fel . Men självklart så gör jag inte de :) Ska ta en ostskiva nu , har hört att de kan hjälpa .
 

Belöning !

För att ha något att se fram emot så har jag bestämt mig för att ge mig själv en liten belöning när jag lyckas gå ner ett visst antal kilo . Jag hade tänkt att för varje 5 kg jag går ner , får jag handla vad jag vill för 500 kr . Kläder är ju kanske lite onödigt att köpa , om allt nu går som planerat dvs :) Men  det finns ju hur mkt som helst man kan köpa för att unna sig lite vardagslyx ! Är sugen på att göra en nagelförlängning , de är ju så fint . Aja , nu ska jag börja med middagen .

Kisses

Mattips

Jag är så himla dålig på att hitta på nya maträtter ! De blir alltid köttfärssås , korv eller något annat vanligt som man är less . Fast man vill ju ändå ha något som man vet blir gott , så då kör man på det säkra och sitter där med sin tråkiga maträtt . Men nu ska jag verkligen börja prova på olika saker , som tex idag . Ska göra blomkåls-mos med köttfärs till . ÄLSKAR stekt köttfärs med lök och salt . Ingen sås eller så , mmmm ! Så blir det en god sallad till de :) Hoppas de blir gott .

Ge mig gärna tips om enkla , goda rätter som du har fastnat för .
Kram

God Morgon !

Idag är första dagen på Mitt nya liv . Kan säga att jag känner mig inte pigg , är så himla trött . Men ska inte sova nått idag och lägga mig tidigt ikväll . Jag är väldigt trött , väldigt ofta . Det är något som kommer från min övervikt och reumatismen (snälla säg inget om du inte har det för så är det) .

Nu ska jag äta frukost , lunch eller vad de nu heter ;> 
Kram på er

Insomnia

kanske jag lider av ? Haha , nej det gör jag inte . Men har lyckats vända dygnet helt och hållet . Imorgon , eller idag är det ju , hade jag tänkt ställa klockan på nio så jag är supertrött imorgonkväll . Hatar när man inte kan sova , fast nu är jag trött så ska snart lägga mig i sängen och försöka hälsa på John .

Måste bara tacka så mkt för alla kommentarer och mail ! Det peppar så himla mkt och jag blir nästan tårögd över det ni skriver :) Så tack än en gång , och fortsätt kommentera !

Första inlägget !

Hejsan ! Jag är en tjej som bor i en liten stad i min lilla lägenhet . Jag 19 år , har en pojkvän , världens bästa familj och underbara vänner . Jag är blond , har bruna ögon och är en riktig tjockis , bosktavligen . Nu har jag fått nog ! Jag vill inte vara hon som ingen vill vara , hon som aldrig får blickar från killar , som aldrig kan ha fina kläder eller skor . Jag vill vara hon som andra tänker ; åh , tänk om jag fick vara lika snygg som henne , kolla vad fina kläder hon har , hon som gör killar upphetsade , hon som är nöjd med sig själv helt enkelt ! Imorgon börjar jag med ny kost . Jag har tidigare testat olika dieter , men ingen har varit riktigt bra för mig . Jag har tidigare lyckats gå ner ca 20 kg med hjälp av viktväktarna , men sen träffade jag min pojkvän och upptäckte myskvällarna , grrr på dig ! ;) Jag gick upp ungefär 50 kg . Idag väger jag 130 kg till mina 175 cm . Jag har ett BMI 42.4 , vilket står som FETMA . Jag är alltså en riktig tjockis ! Men nu jävlar , ja orkar inte längre . har reumatism som är förjävligt , jag har ont dygnet runt och om jag går ner några kilo så kommer ju det att mina värken .

Nu har jag bestämt mig för att prova på LCHF , Lowcarb-Highfat . Det är en metod där man utesluter alla kolhydrater och äter mer fett . Hoppas verkligen på att det här ska pass mig och min livsstil . Jag kommer att föra matdagbok och skriva hur det går för mig under dagen , kommer även att skriva in min vikt . Önska mig lycka till ! :)

RSS 2.0